WELKOM IN AMANDELBLOEM

In het mooie nieuwbouwproject Amandelbloem, gelegen in het gedeelte Groot Nooten te Lelystad, worden 54 bijzondere woningen gebouwd. Het project bestaat uit 18 rijwoningen en 36 twee-onder-een-kapwoningen.

GROOT NOOTEN

Het gedeelte Groot Nooten ligt tussen twee parken in. Deze parkbossen worden met elkaar verbonden middels een groene verbindingszone, de Pinksterbloemlaan. Deze zone, met een klimaatadaptief karakter, vormt het hart van Groot Nooten. Een deel van de woningen uit Amandelbloem grenst direct aan dit groene hart. Kortom, hier is het fantastisch wonen!

DIT IS AMANDELBLOEM

Bijzondere woningen met veel variatie in types, uitgevoerd in een eigentijdse, landelijk dorpse bouwstijl.

HOOGWAARDIGE ARCHITECTUUR

De woningen zijn ontworpen onder hoogwaardige architectuur, met een prachtige mix van materialen en accenten. Maar wat de woningen echt bijzonder maakt is de combinatie van het bruin gemêleerde metselwerk met de gekleurde horizontale rabbat gevelbekleding. Aan de zuidoostzijde van de groene verbindingszone wordt deze gevelbekleding uitgevoerd in de kleur blauw (bnrs. 1 t/m 10 en 19 t/m 36), aan de noordwestzijde van deze zone wordt deze gevelbekleding uitgevoerd in de kleur groen (bnrs. 11 t/m 18 en 37 t/m 54).

SPEELSE ACCENTEN

De forse dakoverstekken en de schuine luifels, welke zijn voorzien van dezelfde antracietgrijze pannen als de zadeldaken, benadrukken de landelijke bouwstijl. De opvallende torenwoningen (type A) en de iets naar voren liggende woningen met topgevel (type C) zorgen voor een speels gevelbeeld bij de rijwoningen. De twee-onder-een-kapwoningen en de torenwoning met bouwnummer 18 hebben de beschikking over twee opstelplaatsen voor de auto op eigen terrein. Voor de overige woningen is parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig.