Wonen in Lelystad

Lelystad heeft een modern stadscentrum om te winkelen, te genieten van cultuur of om uit(eten) te gaan. Maar ook de kustzone van Lelystad trekt enorm aan! Het aan het Markermeer gelegen populaire BataviaStad met zijn Fashion Outlet en de ernaast gelegen musea zijn zeker een bezoekje waard.

GROEN EN WATER

Warande is Lelystads jongste woonwijk met veel groen en water. Tevens grenst Warande aan het relatief grote bosgebied Hollandse Hout en op korte afstand kun je naar natuurgebied De Oostvaardersplassen. Een prachtig gebied waar je in de trein zittende heerlijk van gaat genieten.

ALLES IN DE BUURT

In de wijk Warande zijn alle belangrijke voorzieningen al gebouwd. Het stadsdeel kent het multifunctionele voorzieningencentrum “Wijkplein Warande” met een basisschool, kindcentrum en ruimten voor wijk- en buurtactiviteiten. Tevens is er een nieuwe supermarkt. Deze voorzieningen bevinden zich op nog geen vijf minuten fietsen van je nieuwe woning in Warande!

ONTDEK DE OMGEVING

Het is heerlijk buitenleven in Warande. De wijk zelf kent een aantal mooie parkbossen om te wandelen en te picknicken en er zijn veel speelgelegenheden. Fietsend vanuit Warande ben je in circa tien minuten bij de Lelystadse kust. Lelystad heeft vijf jachthavens en diverse stranden. Je hebt er ruim de mogelijkheid om heerlijk van het vele water te kunnen genieten.

OPTIMAAL BEREIKBAAR

Lelystad heeft de ruimte en vrijheid. Tevens is er een goede verbinding met de Randstad. Via de vernieuwde A6 of de directe treinverbinding ben je in circa 35 minuten op Amsterdam Centraal.