Rijwoningen type B en D

Type B betreft de tussenwoning en type D de hoekwoning. De indelingen van deze twee types zijn exact gelijk aan elkaar. Het enige verschil is dat type D op de begane grond en op de tweede verdieping standaard een raam in de kopgevel heeft. Op de verdieping is het bij dit type tevens mogelijk om ter hoogte van slaapkamer 1 optioneel voor een extra raam tot aan de vloer te kiezen.

DE BEGANE GROND

Via de entree bereik je de hal waar zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Via de hal kom je in de aan de achterzijde gelegen woonkamer, met openslaande deur naar de fijne tuin. De open keuken, gelegen aan de straatzijde, is voorzien van één (type B) of twee (type D) grote raampartijen wat zorgt voor lekker veel lichtinval. Achter in de tuin bevindt zich een praktische houten berging. De achtertuin en de berging zijn zowel bereikbaar vanuit de deur in de woonkamer als middels een poort achterom. Alle woningen hebben aan de voorzijde vrij uitzicht op een mooie groenvoorziening.

DE EERSTE VERDIEPING

Als je de trap op gaat kom je op de gang van de eerste verdieping. De gang geeft directe toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

DE TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor vele doeleinden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Of als hobby, sport- of werkkamer. Het dakraam bij type B en het raam in de kopgevel bij type D zorgen voor fijn daglicht.

KENMERKEN

Type B
Bouwnummers 2, 3, 4, 5, 7, 8, 9, 12, 14, 15, 16 en 17

Type D
Bouwnummers 10 en 11

  • Perceeloppervlakte: van 134 m2 tot 200 m2
  • Woonoppervlakte (gbo): 102 m2
  • Energielabel: A+ en A++
  • Prijs: van € 364.750,- tot € 395.000,- v.o.n.

Wil je graag nog meer leefruimte? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.2 of 2.4 meter of voor een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning. Maar er is nog veel meer mogelijk. Vraag de makelaar naar de diverse optionele mogelijkheden of download hier de optielijst.