Rijwoningen type C

De tussenwoning type C lijkt qua indeling veel op type B en D. De voorgevel ligt echter verder naar voren, gelijk met de voorgevellijn van de “toren” van type A. Daarom is deze woning standaard 1.2 m dieper dan de overige rijwoningen. Hierdoor wordt op alle verdiepingen extra leefruimte gecreëerd. Ook de mooie, in het oog springende topgevel zorgt voor nog eens extra leefruimte op de tweede verdieping. Door de overige tussenwoningen af te wisselen met het opvallende ontwerp van type C krijg je een prachtig gevelbeeld!

DE BEGANE GROND

Via de entree bereik je de hal waar zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Via de hal kom je in de aan de achterzijde gelegen ruime woonkamer, met twee openslaande deuren naar de fijne tuin. De open keuken, gelegen aan de straatzijde, is voorzien van een grote raampartij wat zorgt voor lekker veel lichtinval. Achter in de tuin bevindt zich een praktische houten berging. De achtertuin en de berging zijn zowel bereikbaar vanuit de deuren in de woonkamer als middels een poort achterom. De woningen hebben aan de voorzijde vrij uitzicht op een mooie groenvoorziening.

DE EERSTE VERDIEPING

Als je de trap op gaat kom je op de gang van de eerste verdieping. De gang geeft directe toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

DE TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping welke extra ruim is door de topgevel. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor vele doeleinden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Of als hobby, sport- of werkkamer. Het raam in de voorgevel zorgt voor fijn daglicht.

KENMERKEN

Type C
Bouwnummers 6 en 13

  • Perceeloppervlakte: van 130 m2 tot 134 m2
  • Woonoppervlakte (gbo): 126 m2
  • Energielabel: A++
  • Prijs: van € 405.000,- tot € 407.500,- v.o.n.

Wil je graag nog meer leefruimte? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.2 of 2.4 meter of voor een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning. Maar er is nog veel meer mogelijk. Vraag de makelaar naar de diverse optionele mogelijkheden of download hier de optielijst.