Torenwoningen type A

Deze hoekwoning is gelegen aan de buitenzijde van de twee woonblokken met rijwoningen en vormt een ware blikvanger! Het ontwerp heeft aan de voorzijde een gedeelte dat er als het ware uitspringt. Dit is op zo een unieke manier gedaan dat het letterlijk een toren vormt. Door de derde verdieping rondom te voorzien van grote raampartijen en het geheel af te werken met een piramidedak wordt de torenvorm nog eens extra geaccentueerd. Je kunt hier aan alle zijden heerlijk ver weg kijken.

DE BEGANE GROND

Via de entree bereik je de hal waar zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Via de hal kom je in de aan de achterzijde gelegen woonkamer, met deur naar de fijne tuin. De open keuken, gelegen aan de straatzijde, is voorzien van twee grote raampartijen wat zorgt voor lekker veel lichtinval. Achter in de tuin bevindt zich een praktische houten berging. De achtertuin en de berging zijn zowel bereikbaar via de zijkant van de woning als middels een poort achterom.

DE EERSTE VERDIEPING

Als je de trap op gaat kom je op de gang van de eerste verdieping. De gang geeft directe toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De slaapkamer aan de voorzijde heeft ter plaatse van de “toren” twee grote raampartijen. De comfortabele badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

DE TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor diverse doeleinden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Of als hobby, sport- of werkkamer. De grote raampartijen aan de voorzijde zorgen voor fijn veel lichtinval.

DE DERDE VERDIEPING

Een open wenteltrap leidt je naar dit fantastische torenkamertje. Creëer hier een fijne werkplek en geniet van het prachtige uitzicht. Dit is tevens een heerlijk plekje om even tot rust te komen. Gezellig samen naar muziek luisteren met een drankje of gewoon in alle stilte een goed boek lezen.

KENMERKEN

Type A
Bouwnummers 1 en 18

  • Perceeloppervlakte: van 217 m2 tot 284 m2
  • Woonoppervlakte (gbo): 119 m2
  • Energielabel: A+
  • Prijs: van € 410.000,- tot € 432.500,- v.o.n.

Wil je graag nog meer leefruimte? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.2 of 2.4 meter of voor een dakkapel aan de voor- en/of achterzijde van de woning. Maar er is nog veel meer mogelijk. Vraag de makelaar naar de diverse optionele mogelijkheden of download hier de optielijst.