Twee-onder-een-kapwoningen type E en F

De indelingen van deze twee types zijn exact gelijk aan elkaar. Het enige verschil is dat, waar de woningen van de tweekapper type E/Esp met de voorgevels gelijk staan, de woningen van de tweekapper type F/Fsp iets versprongen staan ten opzichte van elkaar. Hierdoor ontstaat tussen beide tweekappers een ander gevelbeeld wat een extra mooi en afwisselend straatbeeld oplevert. De woningen zijn gelegen op ruime kavels en hebben twee opstelplaatsen voor de auto op eigen terrein.

DE BEGANE GROND

Via de entree bereik je de hal waar zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Via de hal kom je in de aan de achterzijde gelegen ruime woonkamer, met openslaande deur naar de royale tuin. De open keuken, gelegen aan de straatzijde, is voorzien van twee grote raampartijen wat zorgt voor lekker veel lichtinval. Achter in de tuin bevindt zich een praktische houten berging. De achtertuin en de berging zijn zowel bereikbaar vanuit de deur in de woonkamer als via de zijkant van de woning.

DE EERSTE VERDIEPING

Als je de trap op gaat kom je op de gang van de eerste verdieping. De gang geeft directe toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

DE TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor vele doeleinden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Of als hobby, sport- of werkkamer. De ramen in de voor- en achtergevel zorgen voor fijn daglicht.

KENMERKEN

Type E
Bouwnummers 21, 22, 25, 26, 29, 30, 33, 34, 37, 38, 41, 42, 43, 44, 47, 48, 51 en 52

Type F
Bouwnummers 23, 24, 27, 28, 31, 32, 35, 36, 39, 40, 45, 46, 49, 50, 53 en 54

  • Perceeloppervlakte: van 230 m2 tot 261 m2
  • Woonoppervlakte (gbo): 124 m2
  • Energielabel: A+ en A++
  • Prijs: van € 415.000,- tot € 477.500,- v.o.n.

Wil je graag nog meer leefruimte? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.2 of 2.4 meter of voor een mooi dakkapel. Of kies voor een grote berging/garage direct aan de woning met eventueel een deur naar de woonkamer! Maar er is nog veel meer mogelijk. Vraag de makelaar naar de diverse optionele mogelijkheden of download hier de optielijst.