Twee-onder-een-kapwoningen type G

Deze tweekapper komt grotendeels overeen met de tweekapper van type E en F, echter beschikt type G standaard over een aangebouwde berging/garage en een mooie dakkapel op de tweede verdieping. De woningen zijn gelegen op ruime kavels en hebben twee opstelplaatsen voor de auto op eigen terrein.

DE BEGANE GROND

Via de entree bereik je de hal waar zich de meterkast, het toilet, de technische ruimte en de trapopgang naar de verdieping bevinden. Via de hal kom je in de aan de achterzijde gelegen ruime woonkamer, met openslaande deur naar de royale tuin. De open keuken, gelegen aan de straatzijde, is voorzien van twee grote raampartijen wat zorgt voor lekker veel lichtinval. De achtertuin is zowel bereikbaar vanuit de deur in de woonkamer als via de zijkant van de woning.

DE EERSTE VERDIEPING

Als je de trap op gaat kom je op de gang van de eerste verdieping. De gang geeft directe toegang tot de drie ruime slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de tuinzijde. De comfortabele badkamer is voorzien van een douchehoek, een wastafel en een tweede toilet.

DE TWEEDE VERDIEPING

Via een vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier bevindt zich de opstelplaats voor de wasmachine. Deze multifunctionele ruimte is geschikt voor vele doeleinden. Gebruik deze ruimte bijvoorbeeld als extra slaapkamer. Of als hobby, sport- of werkkamer. De ramen in de voor- en achtergevel en de dakkapel zorgen voor fijn veel daglicht.

KENMERKEN

Type G
Bouwnummers 19 en 20

  • Perceeloppervlakte: van 393 m2 tot 404 m2
  • Woonoppervlakte (gbo): 126 m2
  • Energielabel: A+
  • Prijs: van € 494.500,- tot € 504.500,- v.o.n.

Wil je graag nog meer leefruimte? Dat kan! Kies bijvoorbeeld voor een uitbouw van 1.2 of 2.4 meter. Zou je graag een kantoorruimte aan huis willen of kijk je wat verder vooruit en heb je voorkeur voor een levensloopbestendige woning? Het is allemaal mogelijk. Vraag de makelaar naar de diverse optionele mogelijkheden of download hier de optielijst.